Selecteer een pagina

De Account Software Groep is een strategische samenwerking aangegaan met PinkWeb, producent van innovatieve Webportals. Deze samenwerking heeft in de afgelopen maanden geresulteerd in het eerste gezamenlijke product voor accountants- en administratiekantoren. Namelijk een koppeling tussen AccountView en de Client Online Accountancy portal.
In deze koppeling worden gegevens tussen AccountView en de portal automatisch uitgewisseld. Zo is het voor de cliënt mogelijk om zijn factuurhistorie en openstaande posten te raadplegen en kan hij bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven.

De integratie wordt de komende maanden verder uitgewerkt en zal resulteren in een verregaande integratie van de AccountView backoffice met de online portal (zo zullen digitale documenten en taken vanuit AccountView gedeeld kunnen worden met uw cliënten).

Logistieke klantportal

Daarnaast zal er een nieuw type portal worden ontwikkeld welke speciaal bedoeld is voor de logistieke AccountView gebruikers. Deze portal kunt u in uw bestaande website integreren en biedt u de mogelijkheid uw klanten online te bedienen.

Online offertes accorderen

Zo zal een klant zijn bestelhistorie in kunnen zien en kopie pakbonnen en facturen kunnen opvragen. In het dynamische verkoopproces wordt het mogelijk om een in AccountView gegenereerde offerte direct in de portal te plaatsen. Uw cliënt kan deze offerte vervolgens online accorderen, waarna deze in AccountView direct tot order wordt verwerkt.