Selecteer een pagina

PlanetRE maakte bekend dat het een update beschikbaar heeft gesteld voor zijn ondernemingsklantrelatiemanagementoplossing, Socialite. Deze oplossing helpt agenten en makelaars om rechtstreeks leads te genereren vanuit hun Facebook bedrijfspagina’s door gebruik te maken van nieuwe, aanpasbare Facebook Internet data exchange (IDX) applicaties.

Wanneer agenten en makelaars gebruik maken van de gesponsorde Facebook IDX applicaties op hun bedrijfspagina’s, kunnen klanten eigendomszoekopdrachten uitvoeren, markttaxaties onderzoeken, leren over lokale gemeenschapsportalen en getoonde mogelijkheden ontdekken zonder dat ze van Facebook af hoeven te gaan.

De applicaties veranderen volgens PlanetRE een statische bedrijfspagina in een klantenzoekportaal met dynamische, aanpasbare MLS zoekcontent die rechtstreeks in Facebook kan worden gebruikt. Leads worden dus middels intelligentie verkregen in een CRM systeem. Wanneer de leads zijn behaald, kunnen agenten een bericht krijgen met een bezoekersprofiel dat is opgeslagen in het CRM database. Leads kunnen worden opgeslagen in het massa-e-mailsysteem, de sociale drip-campagne en in nieuwe technieken in voorspelbare marketing van Socialite.

De nieuwste versie van Socialite biedt ook integratiemogelijkheden die leads brengen van Zillow accounts van agenten naar Socialite CRM. PlanetRE is in het verleden ook benoemd als een van de negen nieuwe Zillow Tech Connect partners. Andere nieuwe partners bij dit programma, dat technologietools rechtstreeks integreert met Zillow, waren BombBomb, Contactually, TORCHx, ZipRealty, Commissions Inc., PlanPlus Online, Wise Agent en Slacker by King of Casas.